Gratis verzending vanaf €99! Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!

over Almas Lenses

Almas Lenses is een superieur merk van gekleurde contactlenzen voor de fashionista. We willen dat je je ogen laat schijnen en je natuurlijke schoonheid verbeteren, waardoor je de vrijheid hebt om je look aan te passen wanneer je maar wilt. We zijn er trots op onze betaalbare prijzen, een uitstekende klantenservice, onze snelle levertijden, promoties en loyaliteitskortingen.

Almas Lenses

Almas Lenses natuurlijk gekleurde contactlenzen zijn cosmetische, comfortabele en betaalbare ooglenzen voor diegenen die hun dagelijkse look willen opfleuren of tijdens een avondje uit er even helemaal anders uit willen zien. Onze lenzen zijn gemaakt met unieke melanges en kleurschakeringen, die het unieke landschap van de natuur weerspiegelen. Onze lenzen zijn puur cosmetisch.

Hoe we begonnen…

We hebben Almas Lenses opgericht nadat we ons realiseerden dat er geen geweldige online webshop bestond voor kleurenlenzen die uit Nederland worden verzonden.

kwaliteit

We doen er alles aan om lenzen van de hoogste kwaliteit te leveren. Onze kleuren zijn altijd fris. We geloven echt in het creëren van een constant veranderende online webshop. Kijk bij ons voor de mooiste kleuren en nieuwste modellen.

maatschappelijke verantwoordelijkheid

We voelen een sterke verantwoordelijkheid om je sexy te laten voelen en tegelijkertijd er innovatief uit te zien. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om dit beeld, waar we zo dol op zijn, te helpen creëren.

gemak

We weten dat het leven druk kan worden en begrijpen de moeilijkheid bij het vinden van hoogwaardige en innovatieve gekleurde contactlenzen. Dat is de reden waarom we over heel Nederland verzenden met een klik op de knop. Als je geen verkoper van gekleurde lenzen bij je in de buurt hebt of geweldige cadeau wilt sturen, dan zorgen wij daar voor. Als je vragen hebt, bekijk dan onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op.

social media

We zijn een eersteklas online webshop van goede kwaliteit. We zijn heel actief op verschillende social media, zoals Facebook en Instagram. We hopen dat jij dat ook bent, want dan kun je mooie kortingen krijgen. Hoe meer volgers en likers jij hebt hoe meer we je zullen belonen!

X