Gratis verzending vanaf €99! Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!

Het merk Obsession Paris is al jarenlang een referentie in natuurlijke lenzen. Inderdaad, dankzij een uitzonderlijke precisie, zult u in staat zijn om te verleiden en te behagen met een ultra natuurlijk effect.

Kenmerken: natuurlijke lenzen voor donkere ogen evenals voor heldere ogen en optimale optimalisatietijden.

Zo biedt dit Franse merk twee soorten aan verschillende behoeften te voldoen, met inachtneming van de gezondheidsnormen en lenskwaliteit: 1 maand of 3 maanden. Het merk lost ook een vereiste op dat vaak te ingewikkeld is om te bereiken: de lenzen zijn ultra dekkend. Het gevolg? Deze gekleurde lenzen zijn geschikt voor donkere ogen.
U vindt hier contactlenzen van groene kleur , contactlenzen van blauwe kleur, grijs, paars of bruin.

Ons assortiment Obsession Paris kleurenlenzen zijn 3-maandslenzen met natuurlijk effect zonder correctie.

Wij bieden 3 reeksen collectie aan.

Perfection:
Perfectie-lenzen bieden uitzonderlijke kleuren. In gevolg, stellen zij een kleur voor de ogen voor van een uitzonderlijke zuiverheid zonder nauwelijks verandering van pigmentatie bij de nadering van de pupil. Deze niet gecorrigeerde kleurlenzen zullen een diepe indruk maken van de limiet van het hypnotiseren van de persoon voor je. U vindt in dit assortiment lenzen blauw, grijs, bruin en violet.

Seduction:
Deze gekleurde lenzen zijn gemaakt om te behagen. Inderdaad, ze brengen een verontrustende blik. Het geheim? Een iris subtiel verpakt in een zwarte cirkel om de tint van uw ogen te verbeteren. Deze tint is nog steeds zo puur als perfectie lenzen. Deze kleurlenzen die geschikt zijn als Dark Eye Perfection-lenzen kunnen worden besteld in blauw, groen, grijs, bruin of paars.

Sensuality:
Wilt u lenzen door een ultra natuurlijk uiterlijk krijgen? Sensuality-lenzen zijn voor jou. Deze lenzen combineren een uitzonderlijke tint met een visuele krachtmarkering van de pupil en zullen je een amber look geven. Nogmaals, deze lenzen zijn verkrijgbaar in blauw, groen, bruin of paars.

Almas Lenses is de enige officiële verkoper van Obsession Paris kleurlenzen in Nederland & België.

 

X