Gratis verzending vanaf €99! Voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!

Betaalmogelijkheden

Wij vinden het belangrijk dat jij op veilige manier en gemakkelijk kunt betalen bij Almas Lenses. Wij hebben daarom alle bekende betaalmogelijkheden geïmplementeerd in onze webshop. Hoewel al deze mogelijkheden voor ons geld kost, brengen wij hier geen kosten voor in rekening. Zo kunt u bij uw vertrouwde provider blijven betalen zonder extra kosten.

iDEAL

Voor Nederlandse consumenten is dit snelste en veiligste manier om online te betalen. Daarnaast is dit de meest gekozen optie van alle Nederlandse consumenten. Consumenten die bij de volgende banken zitten, kunnen direct gebruik maken van iDEAL: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Een groot voordeel van iDEAL is dat het ondersteund wordt door de grootste banken in Nederland. Daarnaast is Kleurlenzen Winkel er zeker van dat het geld direct binnen is, waardoor wij direct je pakket kunnen verzenden.

Bancontact / Mister Cash

Net zo vertrouwd als iDEAL, maar dan voor Belgische klanten. In België zijn alle grote banken aangesloten bij Mister Cash en is dit de populairste betaalmethode. Aangesloten banken zijn: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

Overige betaalmogelijkheden:

  • PayPal
  • Creditcard
  • Klarna
  • Directe bankoverschrijving

 

 

X